10 Verkkosivusto Jokaisen Nuoren Yrittäjän Pitäisi Kirjanmerkki

Jos olet startup, olet todennäköisesti hukkua työtä ja tietoa. Älä huoli. Et ole yksin. Jokainen startup kohtaa tämän ongelman jossain vaiheessa. Innovaatio on helpottanut monien startupien elämää lisäämällä tiedonkulkua ja saavutettavuutta. Mutta samaan aikaan se on tehnyt siitä sekavan, kun on liikaa tietoa.

Jos olet nuori yrittäjä, tässä on joitakin sivustoja, jotka helpottavat startup matka:

Entreprenur.Com
Pidän tämän listan kärjessä, koska tästä suosittelen aloittamaan. Tämä sivusto on tehty kaltaisillesi yrittäjille. Se tarjoaa sinulle paljon tietoa siitä, miten voit menestyä yrittäjänä. Löydät neuvoja kaikkiin yrittäjän matkan osa-alueisiin, mukaan lukien strategiat ja inspiraatio.

AngelList.Com
Raha on usein aina vähissä uudelle startupille. AngelList yhdistää sijoittajia, jotka haluavat sijoittaa startup hyvä potentiaali. Voit myös lähettää työpaikkoja ja etsiä tulevia työntekijöitä.

 

StartupCompanyLawyer.Com
Jos olet startup rajoitetulla pääomalla, sinulla ei todennäköisesti ole rahaa palkata asianajaja. Mutta ottaa asianajaja on usein ratkaiseva ensimmäisinä vuosina auttaa sinua käsittelemään veroja ja kaikkia sääntöjä.

Startup – yrityksen lakimies on yritysjuristi Yoichiron (“Yokum”) Takun pitämä blogi. Yokum tarjoaa bloginsa kautta hyviä neuvoja startupeille. Tässä blogissa, löydät kaikenlaisia tietoja käynnistämisestä käynnistyksen laillisesti.

Docracy.Com
Etsitkö sopimuksia ja oikeudellisia asiakirjoja? Check out Docracy.com. asiakirjat verkkosivuilla palvelemaan eri teollisuudenaloille. Jotkut toimialat kattaa verkkosivuilla ovat kiinteistöjä, suunnittelijat, valokuvaajat, freelancerit, Kehittäjät, kirjailijat, ja muut pienyritykset.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä sen ladata asiaankuuluvan sopimuksen, muokata sitä mukaan yrityksesi ja saada se allekirjoitettu. Voit saada sen allekirjoitettu verkkosivuilla myös. Tämä tarkoittaa, että kaikki sopimukset ovat yhdessä paikassa ja et päädy menettää niitä, kun aika tulee.

Canva.Com
Tämä on sivusto, joka auttaa sinua suunnittelun tarpeisiin. Canva tekee logon suunnittelusta esitysten luomiseen niin paljon helpompaa tavallisille käyttäjille. Valitse malli mallista. Lisää tekstiin ja kuvaan. Voilà! Sinun suunnitelmasi on tehty.

Se on ilmainen, ellet halua ostaa sen tilaus premium kuvia ja malleja. Silloinkin, voit tulla oman yrityksen suunnittelija alle $20 / mo.

Problogger.Com
Etsin apua digitaalisen strategian kanssa. On ProBlogger auttaa sinua ulos. Monet startupit käynnistetään virtuaalimaailmassa nykyään. Jos tämä olet sinä,sinun pitäisi katsoa valtava tietokanta tietoa saatavilla verkkosivuilla, kirjoittamisesta sisällön ymmärtämiseen teknologian takana. Voit myös lähettää työpaikkoja sen työtaululle.

SmallBusinessTrends.Com
Tämä sivusto on luotu erityisesti auttamaan pienyrityksiä. Voit tarkastella olemassa olevia suuntauksia siitä, miten muut pienyritykset ovat onnistuneesti vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla.

Toinen tapa voit hyötyä verkkosivuilla on saada esillä blogissaan. Tämä antaa sinulle hyvän määrän altistumista ja auttaa massiivisesti digitaalista läsnäoloasi.

Crediful.Com
Oletko taloudellisessa pulassa? Crediful.com on valtava resurssikirjasto, joka auttaa sinua käsittelemään kaikenlaisia taloudellisia kysymyksiä-investoinneista pankkitoimintaan. Se auttaa sinua parantamaan luotto pisteet, kun aloitat hakea lainoja, ja se auttaisi myös tutkia velkojien lainan.

Score.Com
Tämä sivusto toimii loistavana oppaana nuorille startupeille. Koska tiedon maailma laajenee joka päivä, sinun täytyy pitää itsesi ajan tasalla. Score.com tarjoaa yrittäjille suunnattuja kursseja, jotka auttavat heitä menestymään startup-yrityksessään. Sivusto myös paria sinut mentorit opastaa työmatkasi. Voit joko pyytää mentoria omalla alueellasi tai etsiä sellaista mentor match-järjestelmänsä kautta.

Asana.Com
On hieman liikaa hallita, kun se tulee käynnistää ja käynnissä käynnistyksen. Seuraa työtäsi tällä sivustolla. Voit lisätä tiimin jäseniä portaaliisi, jotta voit hallita näitä tehtäviä.

Asana on pohjimmiltaan sivusto, joka auttaa kokoamaan tiimejä, jos olet töissä yrityksessä, jossa on joustavia työaikoja. Sinun tarvitsee vain luoda tehtäväsi. Lisää mukaan tiimin jäsenet, jotka ovat mukana tehtävässä. Kun työ on valmis, lataa kyseinen tehtävä ja siirrä se täydelliseen välilehteen. Eikö olekin helpompi hallita?

Kaikki nämä sivustot voivat auttaa sinua eri näkökohtia käynnistyksen. Sinun täytyy valita, missä tarvitset apua. Suosittelemme kokeilemaan näitä yksi kerrallaan, jotta et sotkeudu kaikkiin tietokantoihin. Liity yhteisöjensä Facebookiin saadaksesi reaaliaikaista neuvontaa.

Leave a Reply