3 Markkinointitaktiikkaa Asiakasuskollisuuden Lisäämiseksi Vuonna 2022

Asiakasuskollisuuden säilyttäminen on keskeinen vastuu kaikille yrityksille. Sillä on olennainen osa tulojen tankkaamisessa ja se parantaa huomattavasti brändin imagoa. Lisääntynyt asiakasuskollisuus johtaa suurempaan asiakkaiden säilyttämiseen ja hankintaan. On tarpeen ymmärtää, että säilyttäminen on välttämätöntä pitkän aikavälin liiketoiminnan menestys. Tutkimusten mukaan asiakkaan hankkiminen vaatii lähes viisi kertaa enemmän kuin sen säilyttäminen.

Asiakasuskollisuuden Lisääminen
Asiakasuskollisuus lisää myös kannattavuutta, lisää nousevia ja ristiinmyyntimahdollisuuksia sekä luo brändien puolestapuhujia. Uskolliset asiakkaat ovat myös todennäköisemmin antaa sinulle rehellistä palautetta, että voit käyttää:

Ota käyttöön uusi tuote tai palvelu
Paranna liiketoiminnan ennustamista
Alempi asiakas Kirnu ja
Mittaa yrityksesi onnistumisprosentti
Esiin nousee kuitenkin kysymys, miten asiakasuskollisuutta voidaan lisätä? Vastaus on markkinointistrategioissasi. Markkinoinnilla on erittäin tärkeä rooli brändisi asiakasuskollisuuden parantamisessa. Hyvä markkinointisuunnitelma mahdollistaa yrityksesi olla ennakoiva eikä reaktiivinen.

Tällaiset suunnitelmat tarkoittavat myös sitä, että tavoitteesi ovat mitattavissa ja saavutettavissa, mikä johtaa resurssien optimaaliseen hyödyntämiseen ja kiihdyttää muuta liiketoimintaa. Kuitenkin, toteuttaa tällaisia strategioita, sinun täytyy rakentaa joukkue toimivaltaisten markkinoijat hyvin perehtynyt perinteisen markkinoinnin temppuja. Niin, palkata markkinoijat online marketing valtakirjat tai sponsori MBA online marketing program Oman parhaiten suoriutuvan markkinoinnin työntekijöille. Ei ole aikaa, sinulla on joukkue asiantuntija markkinoijat valmis lisäämään asiakasuskollisuutta.

 

Nyt, siirrytään puhumaan muutamia markkinointistrategioita, jotka auttavat lisäämään asiakasuskollisuutta.

1. Vipuvaikutus Sähköpostimarkkinointiin
Useat ihmiset väittävät, että sähköpostimarkkinointi on kuolemassa eikä enää tehokasta. He eivät kuitenkaan voineet olla kauempana totuudesta. Sähköpostimarkkinointi on yksi vahvimmista markkinointistrategioista tähän mennessä. Tutkimusten mukaan 49 prosenttia asiakkaista saa suoramainonnan sijaan markkinointitarjouksia sähköpostitse. Lisäksi lähes 87% markkinoijista käyttää sähköpostimarkkinointia osana markkinointistrategiaansa ja uskoo sen olevan poikkeuksellisen tehokasta.

Sähköpostimarkkinointi on erinomainen tapa lisätä asiakasuskollisuutta. Kuitenkin, sinun täytyy suunnitella sähköpostit asianmukaisesti ja houkuttelevasti. Henkilökohtainen sisältö on kuningas näinä päivinä. Yhä useammat asiakkaat haluavat räätälöityjä ja räätälöityjä sähköposteja, jotka palvelevat suoraan heidän tarpeitaan. Myös, lisäämällä grafiikkaa, kuten kuvituksia voi massiivisesti lisätä sähköpostin klikkausnopeuksia. Siksi kanta-asiakassähköposteihin on aina lisättävä henkilökohtainen kosketus-se voi olla mitä vain, kunhan se puhuttelee yleisöä.

2. Paranna Asiakaspalvelua
Hyvä asiakaspalvelu on asiakkaiden uskollisuuden ydin brändille. Uskollisten asiakkaiden määrän kasvu yllättää, kun teet asiakaspalvelusta prioriteetin. Toistuvat tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat asiakkaat yhdistävät brändin kokemuksiinsa ja vuorovaikutukseensa. He tekevät heti arvion henkilökunnan käytöksen ja vastausten perusteella.

Vaikka henkilökohtainen asiakaspalvelu on välttämätöntä, digitaalisella asiakaspalvelulla on paljon merkitystä. Sosiaalisesta mediasta on tullut välttämätön Online-yritysfoorumi tällä aikakaudella. Monet brändit käyttävät sitä liiketoiminnan harjoittamiseen. Siksi asiakaspalvelun kanssa on oltava tarkkana sosiaalisen median kahvoissa. Jotkut saattavat pitää sosiaalisen median yhdistämistä asiakaspalveluun outona. Mutta sinun täytyy ymmärtää, että aikojen edetessä asiakkaat ovat yhä älykkäämpiä ja valppaampia. He pitävät kirjaa kaikesta, mukaan lukien kuinka nopeasti vastaat heidän viesteihinsä, kuinka kohteliaasti keskustelet tekstistä ja kuinka reagoit kyselyihin.

Nykyään asiakaspalvelussa yhdistyy paljon muutakin kuin avulias myymälähenkilökunta. Monet muut tekijät ovat tulleet ja tehneet asiakaspalvelusta tärkeämpää kuin koskaan, erityisesti parantaa asiakasuskollisuutta.

3. Palkitse Asiakkaasi Palautteesta Ja Lähetteistä
Tyydyttävät kokemukset saavat asiakkaan puhumaan brändistäsi. Suusanallisesti mennään pitkälle, emmekä voi korostaa tätä tosiasiaa tarpeeksi. Jos haluat rehellisesti rakentaa asiakasuskollisuutta, sinun on kannustettava nykyisiä asiakkaitasi antamaan palautetta ja antamaan lähetteitä.

Kuitenkin vain muutama asiakas olisi valmis luopumaan aikaansa antaa sinulle rehellistä palautetta. Siksi se auttaisi kehittämään luovia ideoita palautteen kannustamiseksi. Paras ratkaisu ja kannustus olisi palkita asiakkaasi palautteesta ja lähetteistä. Palkintojen ei tarvitse olla fyysisiä. Sen sijaan ne voisivat olla mitä tahansa kaupan luotto-tai alennuskuponkeja. Niiden ei myöskään tarvitse maksaa yrityksesi eksponentiaalisesti. Niiden pitää kuitenkin riittää tyydyttämään asiakasta.

Kun asiakkaat uudelleen virkaa niiden socials tai antaa tuotemerkin erityinen shoutout, huomaat heti piikki digitaalisen toiminnan. Ja siksi asiakaspalaute on välttämätöntä.

Päätelmä
Parantunut asiakasuskollisuus voi auttaa yritystäsi menestymään merkittävässä määrin. Kanta-asiakkaat auttavat vahvistamaan markkinoiden tarjontaa, ovat yleensä vähemmän epävakaita ja todennäköisesti kuluttavat enemmän kuin toiset. He voivat myös tulla yrityksesi lähettiläiksi ja auttaa markkinoimaan tuotteitasi ja palveluitasi.

Asiakasuskollisuus on ratkaisevaa myös nykyisten asiakkaiden elinikäisen arvon kiillottamisessa. Lisäksi asiakasuskollisuus asettaa sinut kilpailuetuun puolustamalla liiketoimintaasi kilpailijoita vastaan. On vakiintunutta, että asiakasuskollisuudella voi päästä pitkälle, varsinkin oikealla markkinointitaktiikalla.

Leave a Reply