5 Startup Ongelmia Voittaa Ensikertalaiset Yrittäjät

Tästä uskomattoman korkeasta epäonnistumisprosentista huolimatta startup-ala kukoistaa edelleen.

GEM Global Reportin mukaan joka tunti käynnistetään 11 000 startup-yritystä. Ja Yhdysvalloissa yksin, huimat $1,532 on sijoitettu joka sekunti riskipääomaa, joka tulee $48.3 miljardia vuodessa.

Haluatko aloittaa start-up tänä vuonna? Jos kyllä, niin se on hyvä päätös. Mutta sitten, varmista, että sinulla on selkeä käsitys näistä harvoista startup ongelmia, jotka voivat tehdä tai pilata yrityksesi.

Tässä ovat 5 käynnistyksen ongelmia sinun täytyy rakentaa selkeä näkökulma ennen kuin uskaltaa eräänlainen epävarma, tuntematon verkkotunnus. Saada kahva yli niitä etukäteen varmista, että sinulla on se hieman helpompaa startup tiellä eteenpäin.

Startup Dilemma #1-raha VS seuraajat
Vain jos seuraajasi ovat rahoittajiasi.…

Patreonin kaltaiset järjestelmät olisivat voineet olla säästävä armo monille startupeille-järjestelmä, jossa seuraajat eli fanit rahoittavat startup-projektejasi.

Mutta sellaista ei tapahdu oikeassa maailmassa. Iso kysymys, joka saa ensikertalaisen yrittäjän menettämään yöunensa, on se, että pitäisikö ensin juosta rahan perässä vai pitäisikö antaa merkitys seuraajille ensin?

Vaikea kysymys, eikö?

Ei ole yllättävää, jokainen startup siellä yrittää löytää vastauksen tähän kysymykseen, mutta sitten, eivät ole todella varmoja, mikä tapa on ihanteellinen tapa–koska jotkut menevät rahan perässä, kun taas joillekin rakennus seuraajia tulevat ensin, innoittamana Facebook ja Twitter menestystarinoita.

Facebook ja Twitter-brändien huikea menestys onkin innostanut startupeja lähtemään seuraajien perään ensin. Sanoa, esimerkiksi, perustajat 500 px (sivusto, joka auttaa ammattikuvaajia perustaa oman portfolio Sivut ja vuorovaikutuksessa yhteisön samanmielisten valokuvaajien) Evgeny Tchebotarev ja Oleg Gutsol seurasi Facebook malli keskittymällä käyttäjille ensin. Kun rahat loppuivat, amerikkalaiset sijoittajat tulivat viime hetkellä.

Jopa Springpad valitsi saman tien-kehitti laadukkaan tuotteen ja rakensi sitten käyttäjäkunnan samalle. Mutta sitten, Springpad ei ollut yhtä onnekas kuin 500 px ihmisiä. Heidän strategiansa epäonnistui, kun yhtiö joutui lopettamaan toimintansa varojen puutteen vuoksi.

Kuten Springpadin perustajajäsen Jeff Janer sanoi: “rakensimme hemmetin tuotteen, mutta emme rakentaneet liiketoimintaa.”Jokaisessa vaiheessa tech useat hyvin rahoitetut startupit, kuten PepperTap, Intelligent Interfaces, Fashionara, Purple orava ja Flashdoor joutuivat puremaan pölyjä, kun niiden liiketoimintamallit osoittautuivat suoranaisiksi puutteellisiksi.

Techcirclen analyysin mukaan ainakin 32 rahoitettua tech-startupia joutui lopettamaan toimintansa vuonna 2016 huonojen liiketoimintamallien vuoksi . Vahvasti rahoitettu verkkokauppayritys AskMe, jonka taustalla oli malesialainen sijoittaja Astro, joutui sulkemaan myymälänsä ja lomauttamaan samalla 4 000 työntekijää samasta syystä.

Key takeaway: Korjaa liiketoimintamalli ensin. Investoinnit voivat seurata perässä.

Startup Dilemma #3-yksi tuote VS useita tuotteita
Johtaako 20% liiketoiminnastasi 80% myynnistä? Toisin sanoen, onko lippulaiva tuotteesi houkutella suurin myynti yrityksesi?

Jos kyllä, niin hyvä. Hyvä lyhyellä aikavälillä.

Kuitenkin, jos olet rakentaa liiketoimintaa pitkän matkan, sinun täytyy katsoa yli ja yli lippulaivatuote ja keskittyä brändiin. Ja että, sinun täytyy keskittyä yhdistelmä tuotteita eikä vain luottaa yhden tuotteen kasvaa yrityksesi.

startupeilla on edessään useita polarisoivia valintoja-tarttuvatko ostotarjoukseen vai lähtevätkö omille teilleen? Keskitytäänkö rahaan vai seuraajiin? Siirretäänkö päämajaa vai pysytäänkö siellä?

Jopa PlayCafe erehtyi ja joutui sulkemaan liikkeen. Kuten yksi sen perustajista Mark Goldenson mainitsi VentureBeat-viestissä, että yksi hänen epäonnistuneesta käynnistyksestään opituista asioista oli se, että heidän olisi pitänyt ensin hakea nopeasti rahaa.

Key takeaway: Startups pitäisi ajatella rahaa ensin. Facebook oli yksi tapaus. Ajat ovat muuttuneet. Markkinat ovat muuttuneet. Kartoita kasvusuunnitelmasi.

Startup Dilemma #2-liiketoimintamalli VS investointi
Useat kamppailevat startupit kärsivät tästä ajatuksesta, että heidän täytyy saada rahoitusasiat kuntoon ensin, ongelmat voitaisiin hoitaa myöhemmin. Mutta mikään ei voi olla kauempana tästä totuudesta.

Mukaan Carter Cast, professori yrittäjyyden Kellogg School of Management ja venture partner chicagolainen Pritzker Group Venture Capital, ” jos liiketoimintamalli ei ole hyvä, heittää rahaa se ei tule toimimaan. Ensin pitää korjata ongelma ja sitten kerätä rahat. Jos teet sen toisin päin, joudut vain pahempiin vaikeuksiin.”Sano, esimerkiksi, Apple kehittynyt tietokoneista iPodit, iPhonet iPadit ja laaja joukko muita itargeted seksikäs tuotteita. Sitähän yritykset ovat kyse: sinun täytyy katsoa yli ja yli unelmiesi tuote ja pitää kehittää uusia tuoteideoita ja tuotteita, jotka perustuvat uusimpiin ja suurimpiin trendeihin. Näin yrityksiä lyhyesti sanottuna rakennetaan.

Avain takeaway: keskittyä rakentaa useita tuotteita. Olet laittaa paljon vaakalaudalla, jos yksipuolisesti keskitytään yksi lippulaiva tuote.

Startup Dilemma #4-Data VS oletukset
Tiedät varmasti, ettet voi rakentaa bisneksiäsi jonkun surkean hypoteesin varaan. Sinun täytyy nauttia joitakin vankka numero crunching ennen kuin voit todella lähestyä Kickstarter joukkorahoitusta ja sellaista. Voin vakuuttaa teille, että vain data voi antaa teille joitakin luotettavia lukuja, joiden perusteella voitte taata liikeideanne elinkelpoisuuden.

Enemmän asiaan, voit käyttää samoja tietoja perustaa keskeisiä suorituskykyindikaattoreita, joiden avulla voit määrittää, onko yrityksesi suorituskyky on jopa merkki.Esimerkiksi blogherin toinen perustaja Lisa Stone myöntää, että hänelle ja hänen kumppaneilleen kerrottiin, etteivät he koskaan löytäisi heille hyvää määrää naisia blogaamaan, saati tukemaan heidän vuosittaisia konferenssejaan. Mutta sitten hänen tiimillään oli tiedot, jotka todistivat, että heidän suunnitelmassaan oli tarpeeksi sisältöä.

Konferenssi, joka sai aikataulun lyhyessä ajassa, osoitti parjaajat väärässä, kun 300 naista saapui, auttaa joukkue netto 60,000 dollaria.

Key takeaway: perusta liikeideasi vankkaan dataan eikä johonkin unelmahypoteesiin.

Käynnistyksen Dilemma #5-nopeampi skaalaus VS hitaampi skaalaus
Startup genomen tutkimuksen mukaan 74 prosenttia nopeasti kasvavista internet-startupeista epäonnistuu, koska ne skaalautuvat liian nopeasti. Ihmisillä on taipumus kuluttaa nopeammin kuin ansaita nopeammin. Ja mihin he käyttävät rahaa: markkinointiin ja aivan liian monen työntekijän palkkaamiseen. Mutta mitä he eivät ymmärrä on, että tekemällä tämän, he tyhjennetään talousarvio asioita, jotka eivät auta heitä laajentamaan liiketoimintaa, saati määrittää elinkelpoisuuden liiketoiminnan ehdotus. On tärkeää miettiä sitä, koska jos yrityksesi ei saavuta mitään merkittävää virstanpylvästä niiden skaalausprosessin aikana, varojen kerääminen jälleen kerran ei olisi niin helppoa.Muista, että Airbnb kävi jossain vaiheessa ovelta ovelle ottamassa kuvia vuokrattavista asunnoista ja kodeista.

Key takeaway: skaalaus voi odottaa. Istuta juuresi ensin.

Viimeiset Sanat
Startupeja tulee ja menee. Mutta sitten, on 10% mahdollisuudet, että startup voisi selviytyä ja menestyä edellyttäen saat selkeämmän käsityksen asioista, jotka ovat tärkeitä, kuten edellä mainitut, ja työskennellä niitä koko sydämestään, varmista, että startup Matka pysyä kurssin, ei väliä mitä.

Sitten tiedäthän. Mitä muita ongelmia startupien pitäisi huomioida edellä mainittujen ongelmien lisäksi? Laita ne alla olevaan kommenttiosioon. Olemme pelkkänä korvana.

Leave a Reply