6 Luovia Liikeideoita Koruja Startups

Koruteollisuus on kiistatta kannattavaa. Yhä useammat yrittäjät ja liikemiehet ovat luomassa omia koruja startup, erityisesti tänä vuonna, jossa ottaa oman yrityksen tuli enemmän välttämättömyys.

Mutta tietenkin, alkaa korut startup Ei automaattisesti takaa sinulle, että sinulla on onnistunut liiketoiminnan endeavor. On enemmän se, joka ei vastaa silmää-luomisesta liiketoimintasuunnitelman pysyä suuntaus varmistaa sen kannattavuus.

Jos meiltä kysytään, paras tapa varmistaa, että korut startup onnistuu on olla luova sitä. Mitä enemmän ilmeikäs ja ainutlaatuinen koruja startupit ovat, sitä vaikeampaa se on kilpailijoille tarjota samaa palvelua, että annat.

Joten tässä on joitakin luovia liikeideoita koruja startups:

 

1. Teemalla Koruja Liiketoiminnan
Popkulttuurin jatkuvan voimakkaan vaikutuksen ansiosta Muodin trendeihin vaikuttaa suuresti se, mitä luemme, katsomme tai kuuntelemme.

Luova mutta kannattava tapa varmistaa, että yrityksesi pysyy kannattavana on tarjota teemalla koruja liiketoimintaa. Tähtää suosittuun Netflix-sarjaan tai viraaliryhmään, jota tiedät monen fanittavan.

Popkulttuuriviitteistä voi suunnitella ja luoda koruja – jotain, joka on samalla muodikasta mutta hellyttävää. Tai voit etsiä valmiita koruja kappaletta ja koota ne viitaten teema. On olemassa monia luotettavia tukku muoti koruja kauppoja ja kauppoja verkossa, jotka palvelevat teemalla koruja, joten voit myös haluta etsiä verkossa löytää luotettavia koruja toimittajia tai jopa koruja tehdä inspiraatiota.

2. Kulttuurikoruliike
Ihmiset rakastavat sitä, kun heidän koruja kappaletta tarkoittaa enemmän kuin yksinkertaisesti muodikas. Se tuo ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen kosketuksen heidän tyyliinsä, joka on juurtunut itseensä ja kulttuuriinsa.

Ottaa kulttuuri korut shop on markkinarako-pohjainen startup-liiketoimintaa niin varmista, että olet kohdistaminen oikeat asiakkaat. Se auttaa suuresti, jos sinulla on myös samat kulttuuriset siteet siihen, mitä laitat ulos —se tarjoaa ja rakentaa yhteisöllisyyttä, johon ihmiset voivat liittyä ja samalla voit täysin ymmärtää, miten tuotteesi vetoavat asiakkaisiisi.

Paras, ihanteellisin tapa aloittaa tämä liiketoiminta on etsimällä koruja päättäjät, jotka ovat kotoisin, että erityistä kulttuuria. Tai voit tehdä sen itse, jos olet perehtynyt korujen tekemiseen. Asiakkaat ovat kiinnostuneempia liiketoiminnastasi, jos he tietävät, että prosessi sen takana on yhtä mielenkiintoinen kuin itse tuotteet.Muoti on hiljalleen siirtymässä pois keksikokemuksesta. Jokainen ihminen haluaa nyt itselleen jotain erityistä, ja markkinat ovat mukautuneet näihin vaatimuksiin yhä enemmän.

Muokattavissa koruja yritykset ovat kaikki rave juuri nyt. Uusille korualan startupeille nämä eivät ole niin vaikeita tehdä kuin miltä se kuulostaa. Useimmat startupit käyttävät erityisiä koruja malleja ja formaatteja, että ne tarjoavat ja niiden asiakkaat voivat muokata tietyn osan siitä. Muut suuret muokattavissa korut yritykset menevät kaikki ulos ja ne mahdollistavat täyden muutoksen ja sisäänrakennettu tyhjästä tuotteita.

Tällaisen liiketoiminnan aloittaminen on hieman haastavampaa kuin muut, koska se menee pidemmälle kuin korukappaleiden kuratointi myyntiin. Sinun täytyy ostaa erilaisia laitteita ja välineitä pystyä räätälöimään koruja kappaletta. Ottaa omakohtaista tietoa ja kokemusta tarvitaan myös, koska jos olet juuri aloittamassa yrityksesi, sinun on todennäköisesti henkilö tehdä asiakkaiden tilauksia, kunnes voit palkata koruja valmistaja.

Mutta, oppimiskäyrä tämäntyyppisen koruja startup ei ole niin jyrkkä. Vain tietää, millaisia koruja voit tehdä tasosta riippuen taitoja ja kokemusta.

4. Koruvuokraamo
Kaikilla ei ole varaa ostaa uusia koruja aina kun tilanne vaatii yhden —tai pikemminkin, se on yksinkertaisesti epäkäytännöllistä heille, jos he eivät näe itseään yllään sitä uudelleen.

Aivan kuten mekkovuokraus, konsepti toimii hyvin myös koruvuokrauksessa. Tämä on vielä täydellisempää, jos sinulla on jo melkoinen kokoelma koruja eri tilaisuuksiin. Tämän aloittamiseen tarvittava pääoma on minimaalinen-varsinkin jos rakastat jo korujen keräämistä itsellesi. Se on myös melko joustava, koska voit joko skaalata sitä alaspäin tai ylöspäin riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä ja kapasiteetista.

Se ei myöskään ole yhtä resurssiviisas kuin muut korualan startupit. Varmista vain, että sinulla on hyvä järjestelmä, jotta ihmiset palauttavat korusi ja olet valmis menemään.Ympäristömme nykytilan myötä yhä useammat kuluttajat ovat nyt varovaisia ja sosiaalisesti tietoisia omista jalanjäljistään, kun on kyse tavaroiden ostamisesta.

Valtava suuntaus, joka on onneksi säilyttää viime vuosina on upcycling ja säästävä. Kyseinen konsepti voidaan tuoda koruteollisuuteen ja jotkut erikoiskoruliikkeet ovat jo kiinni siinä.

Upcycling koruja liiketoiminnan tärkein tavoite on luoda uusia tuotteita ilman ostaa uusia raaka-aineita, varsinkin kun se tulee helmiä ja muita jalometalleja. Monet upcycling korut yritykset on suunnattu vintage antiikki koruja kappaletta, jotka ovat keskusteleva ja arvoinen investointi.

6. Tukku-To-Retail Korut Startup
Vaikka tämä ei ehkä ole kaikkein luova tai nerokas koruja liikeidea – se ehdottomasti toimii kuin viehätys ja riskit tämäntyyppisen startup on melko alhainen verrattuna muihin yrityksiin. Joten ostaa tukku koruja jälleenmyyntiä on tulossa kuuma aihe verkossa viime vuosina. Niin kauan kuin voit markkinarako oikea koruja tuote, kuten puku koruja, hienoja koruja tai kullattu koruja, ja suunnitella jälleenmyyntimekanismi tehokkaasti, voitto on huomattava.

Miten tämä toimii on löydät luotettava koruja tukkumyyjä ja valmistaja lähde tuotteita. Ostaminen tukku-ja irtotavarana antaa sinulle mahdollisuuden saada varaston paljon halvemmalla hintaluokassa, jolloin voittomarginaali on suurempi. Korut tukkukauppiaat ja valmistajat voivat myös keskustella kanssasi pakkausnäkökohdista, jos haluat jokaisen korun olevan brändätty tai merkitty yrityksesi.

Tämäntyyppinen koruja liiketoiminta on eniten käytetty liiketoimintarakenne, koska se on helppo uusien yritysten omistajille tehdä suunnitelmia eloon. Se on helpompi näkymät aloittaa oman koruja liiketoiminnan-mutta tietenkin, se ei ole helppoa, koska se liittyy tonnia tutkimusta ja arviointia.

Kun se tulee etsimään koruja tukkukauppiaat ja valmistajat, varmista, että ne ovat luotettavia ja luotettavia. Yrityksesi riippuu siitä! On suositeltavaa lukea yritysten arviot verkossa ennen kuin aloitat irtotavarana osto tai massa mittakaavassa yhteistyötä.

Leave a Reply