DIY SEO strategioita Startups

SEO, toinen sana, joka poiki digitaalisesta maailmasta ja teki tiensä jokaisen markkinoijan GTD-luetteloon. On hauskaa, miten sitä käytetään vaihdellen käyttää sitä strategiana, puhutella teknistä henkilöä ” SEO “tai käsitellä sitä mittana online-terveyttä verkkosivuilla, kun yksi sanoo asioita, kuten”SEO tarvitsee parannusta”. Yrittäjä, joka ei ole perehtynyt SEO saattaa tuntea hieman hukkua ymmärtää, mitä on häly SEO ja miksi yrityksen omistajan pitäisi sijoittaa hänen aikaa ja energiaa siihen. Kaivaudumme syvälle ja yritämme nöyrästi yksinkertaistaa.

SEO…mitä?
Hakukoneoptimointia eli hakukoneoptimointia voidaan pitää tekniikkana, jonka avulla Google (&muut hakukoneet) saa tietää, että brändisi on olemassa interwebeillä ja odottaa, että käyttäjät, jotka etsivät tiettyjä tietoja, löytävät sen. Ajattele sivustosi henkilö pitää kaiutin blaring ulos uusia tarinoita (uudelleen sisältöä) ja yrittää saada Googlen huomiota.

Nyt kuvitella enemmän ihmisiä on samanlaisia kaiuttimia (vähemmän kovaa kuin oma), mutta nämä kaiuttimet ovat blaring ulos nimesi Google (käänteisiä). Jos tarpeeksi ääniä päästä Mr. Google, hänen pitäisi ottaa huomioon ja sijoitus sivusi korkeampi ja pitää huomata huuto ulos muut tekevät noin tuotemerkin.Miten Google leikkaa tämän melun läpi ja heittää sivustosi käyttäjälle, joka etsii tietoja? Vaikka on olemassa jopa 200 tekijät päättää, että, yksi tärkeimmistä tekijöistä on nimeltään PageRank, jonka perusteella Google palvelee web-sivun vastaan käyttäjän kysely. PageRank on toimenpide, joka määrittää verkkosivun merkityksen muilta verkkosivuilta tulevien linkkien perusteella. Kaikki linkit sivustoosi muilta sivustoilta parantavat sen PageRank ja siten signaali Google sijoitus sivustosi korkeammalle päättäessään, mikä web-sivu näyttää käyttäjän kysely.

 

Jos jatkat ääntelyä (eli sisällön suoltamista), Googlen on jatkuvasti lähetettävä edustajiaan (botteja) tarkistamaan verkkosivustosi ja rekisteröimään uusi sisältö indeksiinsä. Sinun täytyy muistaa, että World Wide Webissä on yli miljardi verkkosivustoa, ja ne kaikki kilpailevat Googlen huomiosta. Älä menetä toivoa, että määrä vaikka pelottava ei ole todellinen kilpailija. Googlessa on 3,5 miljardia hakua päivässä, sivustollasi on hyvät mahdollisuudet saada selville.Ajattele sitä PR-toimintana, jossa muut puhuvat työstäsi. Mitä suurempi suosittelu sivusto, sitä parempi se on sivustosi PageRank. On myös tärkeää huomata, että yksi pitäisi saada käänteinen vain sivustoja, jotka ovat hyviä Googlen silmissä, muuten sivustosi voi päätyä rangaistaan ottaa liian monta käänteisiä roskapostia sivustot.

SEO hygienia … Kyllä Kiitos!
Kaikki verkkosivustojen Kehittäjät, olivatpa he sisäisiä tiimin jäseniä tai myyjätiimejä, kuten WEBRIS seo, ovat ylpeitä SEO-ystävällisistä verkkosivustoista. Yksi törmää tähän lauseeseen niin usein, mutta ei koskaan todella tarttuu todellinen merkitys, mitä SEO friendly sivustot pitäisi olla kuin. Tässä on oltava tarkistuslista siitä, mitä SEO friendly verkkosivuilla pitäisi olla:

Ainutlaatuinen Metakuvaus verkkosivuston jokaisella sivulla. Huomaa, että tämän Metakuvauksen pitäisi koskea sivun sisältöä. Google näkee tiedon aina asiayhteydessä, eikä mitään oteta sen nimellisarvoon!
SEO friendly URL eli sivuston pitäisi olla inhimillisesti tunnistettavia sivuja eikä koodi syntyy URL.Enemmän sisältöä sivustosi pitäisi olla tekstiä ja olisi lisättävä HTML, jotta hakukoneet indeksoida, että tiedot.
Kaikissa kuvissa tulee olla alt-teksti, joka kertoo hakukoneelle, mistä kuvassa on kyse.
Luo HTML-sivukartta ja lisää se alatunnistevalikkoon. Tämä on hyvä käyttäjille sekä SEO hygienia.
Luo dynaaminen XML sivukartta, joka päivittyy automaattisesti uusia sivuja lisätään verkkosivuilla.
Lisää runsaasti pätkiä hakukoneiden merkintäsisältöön tietyllä tavalla. Asioita, kuten arvostelut, arviot, jne. tietoja liiketoiminnan yleensä poimitaan rich pätkiä määritetty verkkosivuilla.
Säilytä vain yksi H1-tagin otsikko sivua kohti.
Aseta skeema tagit logo, sosiaalisen median painikkeet, tuotteet, arvostelut ja hakukenttään verkkosivuilla.
Optimoi kaikki verkkosivun kuvat (pakkaa ja muuta kokoa) nopeammiksi latausajoiksi.
Vaikka tämä on selvää UX näkökulmasta liian, ottaa mobiili reagoiva sivusto on oltava
Sivustosi pitäisi myös läpäistä testejä, kuten W3C validator test, Page Speed Test, ja Mobile Friendly se on okei, jos ne eivät ole 100% läpi näitä testejä, mutta jokainen näistä testeistä, sivustosi pitäisi olla 85% puhdistuma.Näiden radikaalien muutosten myötä, miten löydämme tietoa verkosta, Googlen kaltaiset hakukoneet ovat keksineet tapoja hyvittää loppukäyttäjälle hyödyllisempää sisältöä. Googlen mukaan kaksi asiaa on tärkeintä: käyttäjän kokemus sivustostasi ja sen sisältämä sisältö. Joten, jos web kokemus on saumaton, mutta sisältö ei ole, on hyvä mahdollisuus, että käyttäjät ja Google molemmat lopettaa tulemasta sivustoosi tai ainakin sisäistää huomautus siitä, että sisältö ei ole niin suuri. Oikotietä ei ole, laadukkaalla sisällöllä on väliä ja se on ainoa varma tapa menestyä.

Vanhat tekniikat link building, link farming, avainsanan täytettä olisi romutettu ja vain sisältöä ajaa SEO strategia olisi hyväksyttävä saada päteviä liikennettä ja parantaa hakukoneen rankingissa. Ei ole mitään keinoa saada Googlea huomaamaan sinua mistään muusta kuin alkuperäisestä sisällöstä.

Suunnittele Avainsanat Viisaasti
Avainsanojen suunnittelu on ensimmäinen askel sisältöpohjaisessa SEO-strategiassa. Sinulla voi olla parhaat kirjoittajat tiimissäsi, mutta sinun täytyy silti tietää, mitä sisältöä kirjoittaa, jotta saat pätevän liikenteen sivustoosi. Kuvittele kakkukaupan sivuston omistaja kirjoittamassa sisältöä poptähdistä kuukausiksi ja kuukausiksi ja ihmettelemässä, miksi hänen sivustonsa ei näy, kun joku etsii – “kotitekoisia kakkukauppoja Chelseassa”.

Avainsanasuunnittelun avulla voit selvittää, mitkä avainsanat toimivat paremmin tuotteellesi/palvelullesi ja miten voit kirjoittaa loppukäyttäjälle hyödyllistä sisältöä. On mahdollista, että tämä käyttäjä saattaa myös olla kiinnostunut tuotteesta/palvelusta.Otetaan esimerkiksi Chelsean Kakkukauppa. Sen kohdeyleisö saattaa etsiä Googlesta kyselyllä “mistä ostaa sokeriton kakku Chelseassa”. Kuvittele nyt, että heillä on blogikirjoitus “How to make sugar free cake”, jossa on yksityiskohtia sokerittoman kakun valmistusohjeesta, mutta ei koskaan keskustella mistään Chelsean maantieteellisistä yksityiskohdista.

Jos blogin kirjoittaja olisi tiennyt, että käyttäjät New Yorkissa etsivät Googlesta asioita, kuten “mistä ostaa sokeriton kakku Chelseassa”, hän/hän olisi voinut sisällyttää tällaisia yksityiskohtia artikkelissa yhdessä asiaankuuluvan meta kuvaus. Tämä taas on saattanut lisätä jonkun mahdollisuuksia löytää sisältöä Google-haussa. Ja kuten aiemmin sanoin, Kun käyttäjä pääsee sisältönsä pariin, ainoat kaksi tekijää, joilla on merkitystä, ovat käyttäjäkokemus ja sisältö.

Varmista, että et koskaan menetä aito käyttäjä, Rekisteröidy Googlen kickass ja täysin ilmainen työkalu Avainsanasuunnittelija. Keyword planner on paras työkalu ymmärtää avainsanaskenaario, ymmärtää, mitä käyttäjät etsivät liittyen tuotteeseen/palveluun, mitä hakumääriä on olemassa tiettyä hakukyselyä varten ja jopa laittaa suodattimia sijainti & kieli saada olennaisimmat tiedot. Tämän työkalun avulla voit tunnistaa keskeiset hakutermit, jotka ovat merkityksellisiä yrityksesi kannalta. Ja sitten mennä noin luoda sisältöä noin avainsanoja.

Mitä Sisältöä Luoda?
Miten määrittää, onko tietty sisältö kiehtovaa? Tässä kohtaa pitää soittaa luovalle intuitiolle ja ottaa laskelmoitu uskonloikka. Se, mitä ihmiset haluavat tai eivät, on subjektiivinen kysymys, mutta on olemassa joitakin selkeitä kohtia, jotka on pidettävä mielessä sisältöä luotaessa. Loppujen lopuksi sisältökappale kiinnostaa käyttäjää vain, jos siinä on hyödyllistä tietoa tai jos sillä on käyttäjälle viihdearvoa. Hakusanasta riippuen voidaan luoda erilaista sisältöä.

Otan kakkukaupan takaisin keskusteluun. Sanotaan, että kohdistat avainsana “paras juustokakku new Yorkissa” voit luoda videon kuin tämä ja julkaista blogikirjoitus sen resepti kuin tämä. Jaa video sosiaalisen median kanavissa postauksen linkin kanssa ja odota sitten sisällön tekevän taikansa. Tämä video on hyödyllinen ja viihdyttävä sekä yhdellä kertaa, siksi se vetoaa niin suuri yleisö ja on 65 miljoonaa katselukertaa vain lyhyessä ajassa!

Yksi voi luoda blogikirjoituksia, valkoiset kirjat, videot, podcastit, infografiikka, miten-oppaita, opetusohjelmia, slide kannet, uutiset kappaletta, Lehdistötiedote, listicles jne. Jokainen Sisältötyyppi on kirjoitettava tiettyä tavoitetta varten. Vain blogikirjoituksia (kuten tämä yksi) voi ramble päälle ja päälle, muuten, kiinni lyhyt ja helppo kuluttaa sisältöä. Kun huomiomme lyhenee, on hyvä pitää se lyhyenä, ellei itse sisältökappale vaadi sitä, kuten whitepaperin tai blogikirjoituksen tapauksessa.

Linkkirakennuksen Dekoodaus
Link Building on prosessi, joka olennaisesti liittyy saada käänteisiä muilta verkkotunnuksia oman sivuston.
Toteuta Google Analyticsin ja Google webmasterin Työkalukoodi verkkosivustolla.
Kysy tiimeiltäsi verkkosivustoa, joka on lajiteltu kaikkiin yllä lueteltuihin kohtiin. Huomaa, että tämä ei ole täydellinen luettelo ja on enemmän taktisia muutoksia, joihin voidaan pyrkiä riippuen ajasta ja käytettävissä olevista resursseista.

Sisältö ajaa SEO. Miksi?

Leave a Reply