7 Ideaa, Joilla Saat Paremman Työpaikan

Kun otetaan huomioon, miten kilpailukykyinen työala on nyt, on välttämätöntä pysyä varpaillaan eikä menettää potentiaalista työpaikkaa, koska muut, innokkaammat ihmiset aikovat anastaa asemasi.

Parempi työssään tulee eri muodoissa. On kuitenkin tärkeää huomata, että olosuhteet vaihtelevat. Keskijohdossa toimivan on omaksuttava erilainen lähestymistapa kuin ketjun häntäpäässä olevan.

Asemilla ei kuitenkaan ole niin suurta merkitystä, kun puhutaan työsuhdeturvasta.

Jos olet huolissasi ja haluat vahvistaa itseäsi arvokkaana ihmisenä, älä epäröi vaan ryhdy toimiin edistyäksesi. Siihen, tässä on 7 vinkkejä, jotka pitäisi tulla kätevä.

 

Etsi Uusia Tapoja Oppia Asioita
Koska sinulla on pääsy niin monia eri lähteitä Internetissä, olisi tuhlausta olla hyödyntämättä. Verkkokurssit alustoilla, kuten Skillshare ja Udemy tarjoavat lukuisia hyviä oppimateriaalia.

Voit myös tarkistaa https://setapp.com / ja selvittää, miten ladata videoita suoraan alustoilla, kuten Vimeo.

YouTube on toinen suuri lähde, koska voit katsella videoita ilmaiseksi suoraan alustalla. Ja koska on olemassa niin paljon suuria sisällöntuottajia, sinun ei pitäisi olla ongelmia löytää erilaisia vinkkejä, jotka liittyvät uraasi.

Tietenkin, jos haluat lukea sen sijaan katsella ja kuunnella, tarkista yksi monista saatavilla kirjakaupoista verkossa ja valita kirjoja haluat lukea ja oppia.

Keskity Lisäämään Tuottavuutta
Ajan myötä tuottavuus voi kärsiä paljon, varsinkin jos tekee samaa työtä vuosia ja tehtävät muuttuvat liian yksitoikkoisiksi. Sen sijaan, että teet työsi, etsit tapoja viivytellä.

Aikaa älypuhelimen ääressä selailemassa sosiaalista mediaa tai pelaamassa ei ole hyvä tapa lähestyä työtä.

Joillakin on myös ongelmia aikataulussaan, varsinkin kun he vaihtavat toimistosta kotiin ja alkavat työskennellä etänä. Liian pitkään sängyssä pysyminen tai se, ettei mene nukkumaan sopivaan aikaan, ei ole hyväksi pitkällä aikavälillä.

Perustaminen rutiini ja kiinni tiukka aikataulu on yksi parhaista tavoista olla tuottavampia työssäsi ja antaa hyviä tuloksia.

Ajattele, Mitä Voit Tarjota, Mitä Muut Eivät Voi
Se, ettei ole ainutlaatuisia ominaisuuksia, ei ole välttämättä huono asia, mutta se auttaa, jos voit tarjota jotain, mitä muut eivät voi. Ehkä olet hyvä kannustamaan toisia ja motivoimaan heitä? Tai ehkä olet joku joustava ja sinun on helppo oppia työskentelemään uusien työkalujen tai ohjelmistojen kanssa.

Tällaisia taitoja on mahdollista hankkia ajan myötä, ja ne voivat osoittautua varsin arvokkaiksi teollisuudenaloilla, jotka vaativat luovuutta tai osoittautuvat varsin kilpailukykyisiksi.

Aseta Virstanpylväitä Ja Saavuta Ne
Tietäen, mitä sinun täytyy tehdä, on hyvä tapa viedä eteenpäin, ja saavuttamalla nämä virstanpylväät todistat itsellesi ja muille, että pystyt toteuttamaan ja saavuttamaan sen, mikä on välttämätöntä.

Toki jotkut virstanpylväät ovat pieniä ja lyhyitä, kun taas toiset voivat kestää viikkoja ja jopa kuukausia ja tuntua jauhamiselta. Samalla saavutuksen tunne on myös suuri ja voi tehdä ihmeitä motivaatiollesi.

Hallitse Keskeytyksiä
Keskeytykset ovat samanlaisia häiriötekijöitä siinä mielessä, että ne häiritsevät työnkulkuasi. Paitsi että keskeytykset eivät johdu sinusta.

Joku saattaa soittaa sinulle ja alkaa puhua, eikä sinulla ole ulospääsyä keskustelusta. Jos työskentelee esimerkiksi kauneushoitolassa, asiakas saattaa tulla ilmoittamatta ja häiritä virtausta. Näiden keskeytysten tunnistaminen ja osaaminen ovat valttia, ja erilaisten keskeytysten välttämisessä tai minimoimisessa pitäisi tulla paremmaksi.

Työskentele Viestintäsi Parissa
Viestintätaidot ovat usein aliarvostettuja niillä, jotka eivät seurustele asiakkaiden tai työkavereiden kanssa yhtä paljon. Tilanne voi kuitenkin muuttua toiseen asentoon siirtymisen jälkeen, ja se saattaa jättää paikkaan, jossa ongelmia on liian vaikea hallita.

Työskentely viestinnän parantamiseksi voi viedä aikaa, mutta se on yksi niistä taidoista, jotka ovat enemmän tai vähemmän arvokkaita riippumatta siitä, mitä työskentelet ja kuinka usein sinun täytyy olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Suorita Tehtävät Oikein
Älä ota tavaksesi puolittaa tehtäviäsi, koska se kostautuu varmasti. Ihmiset, jotka ovat melko varmoja asemastaan, alkavat laiminlyödä työtään, koska he kokevat olevansa immuuneja potkuille.

Ennemmin tai myöhemmin huono työasenne muuttuu havaittaviksi ongelmiksi ja vaikeuttaa tuloksia niin paljon, että työnantajasi alkaa epäillä, kannattaako sinua pitää mukana. Ja kun tämä tapahtuu, ylläpitäminen työ tulee vaikea haaste, koska sinun täytyy todistaa arvosi uudelleen ja vakuuttaa heidät antaa sinun jäädä.

Leave a Reply