8 Ihanteellinen Vuokraus Vinkkejä Jokainen Startup On Harkittava

Kaikista startupin kohtalon ratkaisevista tekijöistä huono tiimi on se, joka on useimmiten vastuussa laivan uppoamisesta.

Yrittäjän mukaan “ihmiset ja hieno tiimi ovat nopeasti kasvavan startupin elinehto”.

Jättiyritykset kirjaimellisesti käyttävät miljoonia dollareita vuosittain rekrytoidakseen ja säilyttääkseen osaajia avainasemissa.

Joten startup omistaja, mitä täytyy olla vinkkejä, että voisit noudattaa, jotta voit rakentaa tähtien joukkue.

Katsotaanpa niitä. Itse asiassa yksi niistä jää niin helposti huomaamatta, että se on lähes välttämätöntä pitää mielessä.

1. Parisuhderekrytointi
Sen sijaan, että sinulla on HR-toimisto tai headhunters täyttämässä paikkoja puolestasi, täytä lahjakkuuksia omasta verkostostasi niin paljon kuin voit.

Parisuhderekrytointi on pohjimmiltaan oikean lahjakkuuden löytämistä ja sitouttamista, kunnes sopiva työpaikka avautuu.

Kun olet puristanut pois kaiken, mitä verkkosi voi tarjota sinulle, suorita kohdennettuja mainoksia. LinkedInin lisäksi yritykset tavoittelevat tuoreita osaajia myös Facebook-mainosten kautta.

Wordstreamin tähtiesiintyjä Justin Weyant värvättiin yritykseen yksinkertaisella” nyt palkataan ” – Facebook-ilmoituksella.Vaikka ehdokkaan seulonta on välttämätöntä sopimattomien ehdokkaiden kitkemiseksi, monikerroksinen rekrytointiprosessi on itsensä sabotointia startupille.

Kun mahdollinen ehdokas altistetaan useita ihmisiä eri tasoilla ja vaiheissa, se laukaisee aiheeton turhautumista ja vihamielisyyttä. Sinun on tehtävä päätös.

Haastatteluprosessit pitenevät päivä päivältä. Kuten kohti raportti perustuu Glassdoor research, “keskimääräinen haastatteluprosessi kestää nyt 23 päivää, jopa 13 päivää vain neljä vuotta sitten”.Tämä helpottaa startup – yrityksen vastavirtaan menoa ja saa helposti lahjakkuuksia mukaan joustavalla korvauksella, mistä keskustelemme edetessämme.

3. Irti Joukkueesta
Paljon enemmän kuin pätevyys, seulonta pitäisi olla siellä diskata ehdokkaita, jotka luulet ei voi olla osa tiimisi. En voi korostaa tätä tarpeeksi, kuinka haitallista on koko joukkueelle, että on joku, joka ei tiedä mitään joukkuepelaamisesta. Ei ole yllätys, että koko joukkue voi hukkua yhden tällaisen henkilön kanssa.

Forbesin artikkelin mukaan ” Kun olet startupissa, ensimmäiset 10 ihmistä määrittävät, onnistuuko yritys vai ei.“

4. Joustoa Korvauksiin
Artikkelissa Allbusiness sanoo, että “milleniaalit haluavat samoja asioita kuin muutkin: hyvää palkkaa, kunnioitusta ja tietynlaista itsenäisyyttä ja joustavuutta sekä sitä, että heidän työtään arvostetaan ja että työpaikka on ystävällinen ja monipuolinen”.

Muista, että huippulahjakkuus ansaitsee ja vaatii huippukorvauksen. Kuten kohti talousarviota, olet saattanut osoittaa tietyn määrän korvausta vastaan vapautunut paikka. Mutta jos rekrytoinnin aikana tunnistaa potentiaalisen ehdokkaan huippulahjakkuudeksi, pitää olla riittävän joustava maksamiensa rahojen suhteen.

Tämä estää ehdokkaan varastamisen muilta markkinoilla olevilta yrityksiltä. Kokenut ja lahjakas ehdokas paitsi maksaa itsensä myös osoittautuu arvokkaaksi voimavaraksi organisaatiolle.

5. Ulkoistaminen Pitkällä Aikavälillä
Ulkoistaminen on kustannussäästövaihtoehto niille startupeille, jotka haluavat hillitä palkkamenojaan. Vaikka moni yritys on alkanut tajuta, miten tehokkaasti homma hoituu, kun se siirretään vastuullisen ulkoistusyrityksen vastuulle.

Mutta mitä useimmat startupit ovat vielä tietämättömiä on, miten ulkoistaa työnsä pitkään. Ymmärtääkseen tämän yrittäjän on ensin tiedettävä, millaisia töitä virtuaaliavustajille voi turvallisesti delegoida. In the post “160 tehtävät Virtuaaliassistentti voi ottaa pois levy”, olen laatinut kokoelma kaikista virtuaaliassistentti palvelut, jotka voidaan suorittaa yrityksille.

6. Käynnissä Oleva Rekrytointiprosessi
Monet startupit epäonnistuvat heti ensimmäisenä vuotenaan, ja yksi ensisijainen syy tähän on suuri vaihtuvuus. Työntekijän aikeista ei voi koskaan olla varma, aikooko hän jäädä organisaatioon vai ei. Liikevaihtoa voidaan pienentää toimenpitein, mutta sitä ei voi kokonaan hillitä.

Mitä siis voidaan tehdä?

Yksinkertaista, jatka uusien kykyjen värväämistä. Vaikka aluksella ei olisi tilaa, pidä ylikansallinen rekrytointi päällä. Ottaa yksi tai kaksi ylimääräistä on parempi kuin yksi täysin vapaa paikka.

7. Yhteensopiva
Uusi palkkaus avainasemassa vaatii aikaa ja huomiota. Jos he aikovat olla osa johtoryhmää, sinun pitäisi olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan paljon. Haastattelun aikana on varmistettava, että olet mukava viettää aikaa heidän kanssaan.

Kuvittele olevasi lukittuna neuvotteluhuoneeseen heidän kanssaan 10 tuntia putkeen. Pystyisitkö hoitamaan sen? Jos ei, mahdollisuudet ovat, että et voi selviytyä kaikista kokouksista ja konferensseista heidän kanssaan. Kannattaa siis etsiä sellainen, jonka kanssa viihtyy.

8. Basic Työnkuva
Organisaation kasvaessa myös työtaakka ja työtehtävät lisääntyvät. Siksi on organisaation edun mukaista, ettei työntekijälle kerrota työn yksityiskohtia.

Työn pääpiirteistä on keskusteltava, kuten siitä, millaista työtä heiltä odotetaan ja mitä tehtäviä he vastaavat. On myös mainittava, että organisaation edetessä heidän on tarkoitus selvittää uudet tehtävät ja ottaa niistä vastuu.

Esimerkiksi pienen startupin markkinointipäällikkö hoitaa olemassa olevat perinteiset markkinointikanavat, kuten printtikampanjat ja muut sellaisenaan.

Mutta kun organisaatio kasvaa kooltaan, hän tulee vastuulliseksi myös muista markkinointikanavista, kuten sosiaalisen median kampanjoista.

Menestyneet startup-omistajat ovat toistaneet useimpia näistä vinkeistä yhä uudelleen erilaisissa haastatteluissa ja artikkeleissa.

Olen itse sisäistänyt ne ja nähnyt suuria tuottoja tuottavuudessa, työpaikan harmoniassa ja työntekijöiden alhaisemmassa vaihtuvuudessa.

Kuitenkin lukuun ottamatta niitä, yksi asia, joka ei yrittäjä saa unohtaa on pitää etsivät nerokas tapoja palkata top guns tiiminsä ja koskaan anna tämän prosessin pysähtyä.

Kerro meille, jos olet tietoinen tällaisesta epätavanomaisesta palkkausmenetelmästä.

Leave a Reply