9 must-havea lisää kaappiin täksi kaudeksi

Kun joulumusiikki soi, sää kylmenee ja joulukoristeet tulevat ulos, olemme def loman hengessä. Jos” 2021 Winter Essentials ” TikToks ja esteettinen Instagram asu kuvia tekevät haluat vaatekaappi virkistää (tai vain joitakin uusia hämmästyttää vaatteita), meillä on sinut katettu. Tossuista takkiin, olemme rajanneet kaikki olennaiset kaappisi tällä kaudella.

1. Loungewear

Mikään ei ole parempaa kuin laittaa mukavimmat vaatteet koulun jälkeen vain rentoutua kotona. Kuilu ei koskaan tuota pettymystä, kun kyse on paitsi mukavista vaatteista myös söpöistä.

2. Kodikkaat Tohvelit

Onko se edes loma ilman kodikkaita tohveleita?! Rakastamme Ugg-tossuja. Mielestämme ainoa tapa, jolla voit mennä vikaan kodikas tossut (tai fuzzy sukat) on se, että ei ole joitakin.

3. Sherpa-takki

Olemme melko varmoja, että sherpa-takit eivät koskaan mene pois muodista talveksi. Joten jos etsit uutta, kaikki kerma tai kevyesti värillinen on välttämätöntä. Se menee kaiken kanssa, on erittäin kodikas ja tehdä istuvuus *niin* ihana.

4. Leveälahkeiset farkut

Jos olet tiukka housuihminen, etkä halua pukeutua mekkoon tai hameeseen missään lomatapahtumassa, farkut saattavat tepsiä. Ne ovat tyylikkäitä ja niin söpöjä! Nämä Zaran farkut sopivat joka tapahtumaan.

5. Villapaita

Jos olet menossa talven mökki-core / Rory Gilmore fiilis, niin kodikas paksu pusero kuuluu vaatekaappi. Sellaisen voi ostaa mistä tahansa paikallisesta kirpputorikaupasta, tai tsekkaa tämä H&M: ltä.

Leave a Reply