Itsehoito sulhaselle: näin

Kaikki puhuvat tulevasta morsiamesta ja siitä, miten paljon hänellä on tekemistä. Niin, useimmat morsiamet todella ottavat suurimman osan häiden suunnittelusta. Mutta myös useammat sulhaset tekevät osansa. Puhutaan siitä, miten tuleva sulhanen voi harjoitella itsehoitoa ennen D-päivää.

Treenaa Ja Syö Hyvin
Jos olet juuri kosinut elämäsi rakkautta yhdellä trendikkäimmistä ja moderneimmista koskaan näkemistäsi Kihlasormuksista, on aika alkaa huolehtia itsestäsi. Ehkä teet jo, mutta avioliitto korteissa, on tarpeen tehdä tämä vakavammin. Aloita treenirutiini ja syö paremmin, todella pidä huolta itsestäsi.

Treenirutiinisi tulisi tähdätä painonpudotukseen, jos haluat karistaa muutaman lisäkilon. Jos ei, jatka harjoitus rutiini sellaisenaan. Yritä syödä enemmän hedelmiä, vihanneksia ja hyviä proteiineja ja vähennä hiilihydraatteja niin paljon kuin mahdollista. Tämä auttaa sinua nauttimaan vakaa ja terve paino ja myös taistella uneliaisuutta.

Älä juo liikaa
Tämä on hyvä itsehoitovinkki muistaa. On tavallista, että ystäväsi yrittävät juottaa sinut humalaan ennen häitä, mutta se on epäilemättä huono idea. Jos mahdollista, yritä välttää alkoholia niin paljon kuin mahdollista päivää ennen häät.

 

Kyllä, alkoholi on hauskaa, mutta pysyminen pois viina auttaa sinua pysymään ja se on myös jotain kehosi kiittää sinua.

Aloita Kasvojen Hoito Rutiini
Jos sinulla ei ole jo sellaista, on aika aloittaa sellainen. Kasvojen hoitorutiinin ei tarvitse olla paljon. Se voi alkaa käyttää vain kasvojenpesua, kasvovettä, kosteusvoidetta ja yövoidetta. Tärkeää on myös käyttää paljon aurinkovoiteita päivän aikana, vaikka suunnittelisikin pysyttelevänsä sisätiloissa.

Hyvä kasvojen hoito rutiini on tärkeää kaikille miehille, varsinkin jos hääpäivä lähestyy. Se antaa kasvoille juuri sellaista hehkua, jota kuvaaja tarvitsee gaalapäivään.

Käy Hammaslääkärissä
Tämä on loistava itsehoitovinkki. Liian moni aikuinen ei käy tarpeeksi hammaslääkärissä. Jos olet samanlainen, on hyvä mennä sellaiseen ennen kuin hääpäiväsi lähestyy. Hammaslääkäri ei vain tarkastella hampaita ja ikeniä ja nähdä, miten ne pärjäävät, mutta hän voi myös antaa sinulle hampaiden valkaisuun hoitoa, jos sitä tarvitaan.

Tällainen hoito varmistaa, että valokuvat häät tulevat ulos parhaiten. Yhteenvetona, Kyllä, häissä on enimmäkseen kyse morsiamesta! Sekin on hauskaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinunkin pitäisi nähdä vaivaa. Loppujen lopuksi se parantaa ulkonäköäsi ja saa sinut näyttämään ja tuntemaan olosi hyväksi. Toisesta huolehtiminen alkaa aina itsestä huolehtimisesta!

Leave a Reply