Mistä Tietää, Milloin Kääntyvä Sopii Yrityksellesi

Olet saanut uskomattoman idean pienyritykseksi ja olet vihdoin päättänyt ottaa riskin. Olet tunnistanut paitsi hyvin todellinen ongelma, että merkittävä osa väestöstä on, mutta sinulla on täydellinen tapa ratkaista se loistava uusi tuote tai palvelu.

Olet huolehtinut siitä, että teet kaiken oikein. Olet tutkinut asiaa. Olet käynyt läpi laajan tuotekehityksen. Olet tunnistanut ihanteellinen markkinoilla ja ovat vahvistaneet, että he ovat valmiita ja odottavat jotain aivan mitä olet aikeissa tuoda pöytään.

Teet loistavaa työtä markkinoinnin kanssa. Laukaise juuri oikealla hetkellä. Tuotteesi tai palvelusi voi ehdottomasti täyttää alkuperäisen lupauksensa.

Teet kaiken oikein ja silti jostain syystä et vain ole yhteydessä niin kuin sinun pitäisi. Onnittelut-olet juuri löytänyt yhden tuskallisimmista syistä, miksi 34% yrityksistä ei selviä kahden ensimmäisen vuoden aikana-jostain syystä, yleisösi vain ei välitä.

Sinulla on tärkeä päätös edessäsi. Voit sulkea liikkeen, sanoa “se ei ollut tarkoitus” ja etsiä jotain muuta, jonka kanssa viettää aikaa … tai voit kääntyä. Ota nämä samat alkuideat, lähesty niitä hieman eri kulmasta ja yritä uudelleen.

Pivoting voi tuntua hölmö homma, mutta se on itse asiassa jotain laaja valikoima eri yritykset ovat tehneet suurta menestystä vuosien varrella. Osa onnistumista kannalta kääntyvä liittyy tietää, miten tunnistaa tarkasti oikea aika toteuttaa tällaisen olennaisen liikkua.Jälleen-pivoting ei ole mitään hävettävää ja itse asiassa, on ollut valtava määrä menestyviä yrityksiä vuosien varrella, että pohjimmiltaan vain olemassa, koska niiden perustajat olivat valmiita ajattelemaan laatikon ulkopuolella.

Olet epäilemättä perehtynyt Nintendo-yksi menestyneimmistä videopeliyhtiöt olemassa. 1980-luvulta lähtien heillä on ollut jalansijaa kotipelimarkkinoilla menestyksekkäillä konsoleilla, kuten Nintendo Entertainment Systemillä, Nintendo 64: llä, Wiillä ja muilla.

Sitä ei välttämättä tiedä, että Nintendo ei ollut aina videopeliyhtiö – alkuvuosinaan se myi kaikkea pelikorteista pikariisiin ja oli jossain vaiheessa jopa hotelliketju. He saapuivat “videopeleihin” vasta sarjan yhä uskaliaampien käänteiden jälkeen.

Samoin, et luultavasti ole koskaan kuullut Odeo-online-verkko, jossa käyttäjät voisivat helposti tilata podcasteja suoraan tietokoneistaan. Syy olet luultavasti koskaan kuullut tästä on, koska Odeo käynnisti hieman ennen podcast Yhteensopivuus tuli iTunesiin, lähinnä pysäyttää yhtiön edistymistä yhdessä yössä.

Odeon perustajat ottivat saman taustalla olevan teknologian-alustan, joka toi ihmiset yhteen verkossa ja salli heidän jakaa sisältöä keskenään – ja käyttivät sitä perustaakseen uuden yrityksen, josta epäilemättä olet kuullut – Twitterin. Loppu, kuten sanotaan, on historiaa.

Kääntövinkkejä Yrityksellesi
Jälleen niin paljon menestystä kannalta kääntyvä lopulta tullut alas pystyä tunnistamaan, kun olosuhteet ovat oikeat voit tehdä niin yrityksesi.

Ensinnäkin sinun täytyy tunnistaa, mikä nykyinen ongelma on. Onko tuote tai palvelu ei saavuta sen aiottua yleisöä, vai onko se saavuttaa ei yleisöä, koska yksi yksinkertaisesti ei ole olemassa? Tänä aikana on hyödyllistä kiinnittää huomiota siihen, mitä asiakkaat yrittävät kertoa sinulle.

Onko palautetta, että saat sanomalla, että “emme tarvitse tätä tuotetta tai palvelua juuri tällä tavalla,” tarkoittaa, että se ei oikein käsitellä todellista tarvetta markkinoilla? Vai sanovatko he, ettemme tarvitse tätä ollenkaan, koska yrität ratkaista ongelman, jota ei ole olemassa?

Entinen tarkoittaa, että sinun pitäisi luultavasti palata piirustuspöydälle ja tehdä muutoksia siihen, mitä olet tarjoamassa. Jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että olosuhteet ovat oikeat puhtaalta pöydältä ja kokeilla jotain uutta pivot.

Jos aiot kääntää ja pitää saman nimen (vain tarjota eri tuote tai palvelu), markkinointi on erityisen tärkeää. Sinun täytyy pystyä kunnolla kommunikoida uudelle yleisölle, joka voi olla hieman perehtynyt vanhan tuotemerkin mitä uusia tavoitteita ovat ja mitä ongelmia elämässään yrität ratkaista.

Kun teet esityksen vismen kaltaisella työkalulla (jonka perustaja olen), hahmottele, mitä ennen teit, mitä teet nyt ja miksi tuon muutoksen piti tapahtua. Varmista, että yleisösi tietää, mitä on tekeillä. Valaise selvästi, miten asiat tulevat olemaan erilaisia eteenpäin mentäessä.

Työskentele kovasti paitsi rakentaa tuotemerkin tietoisuutta, mutta saada yleisö samalla sivulla suuntaan olet todella menossa voimaan välittömästi.Samoilla linjoilla, onnistunut pivot on todella loistava tilaisuus ottaa brändin tarina ja tehdä siitä entistä vahvempi ja houkuttelevampi. Ihmiset rakastavat hyvä tarina-yksi tiesulku niin vahva sinun piti kirjaimellisesti muuttaa koko yrityksen kiertää se on jotain, että ihmiset voivat samaistua, koska se osoittaa, että yksi asia olit täysin haluton tekemään on luopua.

Vaikka on totta, että suurin osa markkinointimateriaaleistasi keskittyy “tässä mitä tapahtuu eteenpäin”, luo infografinen tai vastaava sisältö, jossa esitetään kaikki, mikä johti sinut tähän pisteeseen.

Puhu siitä, miksi aloitit yrityksesi ylipäätään, mitä yritit tehdä, miten päätit tehdä muutoksen ja miten onnistuit uudelleenkonseptoimaan kaiken päästäksesi nykyiseen asemaasi.

Jos ihmiset rakastavat hyvää tarinaa, minkä tahansa kerronnan sydän on konflikti. Mikä voisi olla enemmän relatable konflikti kuin ” tein kaiken oikein ja silti ei onnistunut, joten tein lupauksen yrittää ja yrittää uudelleen, kunnes kaikki alkoi mennä minun tavalla?”

Jos pystyt toteuttamaan tämän tyyppisen markkinoinnin vakuuden oikein, voit rakentaa tietoisuutta uuteen suuntaan ja rakentaa paljon vahvempi emotionaalinen silta yleisöön kuin koskaan ennen.

Leave a Reply