Miten Hevoset Ja Hevosurheilu Voivat Auttaa Koulutuksessa

Urheilulla on ratkaiseva rooli ihmisen kehityksessä, minkä vuoksi vanhemmat yrittävät saada lapsensa harrastamaan urheilua nuoresta iästä lähtien. Lajin harrastaminen ei tarkoita sitä, että pojasta tulee tulevaisuudessa ammattiurheilija tai sen pitäisi määrittää hänen urapolkunsa. Urheilulla on monia fyysisiä ja henkisiä etuja, jotka voivat johtaa parempaan ihmisen kehitykseen.

On monia urheilulajeja, joista valita, ja suuri osa ihmisistä menee suosituimpiin, kuten koripalloon, jalkapalloon, baseballiin jne. Kuitenkin ratsastus on urheilua usein unohdetaan ihmiset huolimatta siitä, että tulee monia etuja.

Kyse ei ole hevosurheilusta ja kilpailemisesta viimeisiä Triple Crown-voittajahevosia vastaan, vaan ratsastamisesta puhtaasta nautinnosta. Enemmän kuin urheilua, se on harrastus, jossa ratsastaja ja hevonen luovat erityisen siteen.

Tuore tutkimus on osoittanut, että ratsastus parantaa kognitiivisia kykyjä ja vaikuttaa myönteisesti tunnetiloihin.

Vanhempien ja lasten saaminen mukaan hevosohjelmiin voi vahvistaa elinikäisiä ystävyyssuhteita ja opettaa lapsille oppitunteja, joita he eivät yleensä opi koulussa.

Monia maagisia asioita voi tapahtua, kun olet hevosen selässä tai sen ympärillä nuoresta iästä lähtien. Ihmiset, jotka viettivät suurimman osan elämästään Ratsastus rakentaa monimutkaisia sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten empatiaa, johtajuutta, vastuullisuutta, ja luottamusta.

Hevosurheilun Edut
Ahdistuneisuuden Hallinta
Valitettavasti useimmat nuoret, erityisesti opiskelijat, tuntevat yhä enemmän ahdistusta, kun he joutuvat selviytymään vaikeista tehtävistä. Uusien ihmisten tai tuutorien Tapaaminen, tuntemattomien tehtävien kohtaaminen ja ylempien arvosanojen murehtiminen saavat ihmiset ahdistumaan. Sen lisäksi sulkeminen ja jatkuva teknologian käyttö lisäävät ongelman suuruutta.

Tällaiset tunteet voivat estää sinua nauttimasta opiskelusta tai vähentää energiaasi tiedon hankkimiseen.

Tämän sanoi, ratsastus hevonen vähintään 2 kertaa viikossa voi auttaa hallitsemaan tunnetilaa ja vähentää ahdistusta. Ratsastus hevonen on fyysinen harjoitus, joka voi auttaa sinua puhaltaa pois höyryä ja se on tekosyy mennä ulos ja nauttia luonnosta.

Parannettu Älykkyys
Hevosten seurassa oleminen voi parantaa älykkyyttä, ja sen ovat todistaneet Tokion maatalousyliopiston tutkijat. He ovat saaneet selville, että hevoset tuottavat värähtelyjä, jotka aktivoivat ihmisen aivoja, erityisesti sympaattista hermostoa.

He ovat tehneet pari tehtävää, joissa lapsia on pyydetty suorittamaan tehtäviä ennen ja jälkeen ratsastuksen. Testit osoittivat uskomattomia tuloksia ja ne paransivat ongelmanratkaisu-ja päätöksentekotaitojaan, muistiaan ja keskittymiskykyään muutaman hevosajelun jälkeen.

Itsetunnon Kohentaminen
Monet korkeakouluihin tai yliopistoihin tulevat nuoret tuntevat olonsa turvattomiksi. Ongelma kärjistyy sosiaalisen median ansiosta, jossa he näkevät liudan kuvauksellisia malleja ja ylellisiä elämäntapoja, joita heillä ei ole.

Uusi ympäristö ja tunne siitä, ettei kuulu kulttuuriin, saavat nuoret tuntemaan olonsa hyvin epämukavaksi ja masentuneeksi. Turvattomuus voi aiheuttaa monia ongelmia koulutuksen suhteen.

Siinä ratsastustunnit ovat käteviä. Ratsastus lisää itseluottamusta ja minäkäsitystä. Siksi menossa Ratsastus säännöllisesti voi tehdä sinusta tuntuu paremmalta itsestäsi, ja parantaa sosiaalisia taitoja tavata uusia ihmisiä ja on mukava kommunikoida tuntemattomien kanssa.

Tällaiset taidot voivat olla erittäin hyödyllisiä, erityisesti yliopistossa, koska on paljon toimintaa, jossa opiskelijat osallistuvat ryhmiin.

Tunteiden Ja Tunteiden Tasapainottaminen
Onnellisuuden ja tyytyväisyyden tunteella on ratkaiseva merkitys opiskelussa. Kun nautit elämästä, virität itsesi ja ymmärrät itseäsi, voit parantaa keskittymistäsi ja opiskella paljon kovemmin. Siksi ratsastus on niin hienoa toimintaa nuorille, jotka eivät vaadi paljon ystäviä.

Ajan viettäminen hevosten kanssa voi auttaa tasapainottamaan tunteita ja elämään terveellisemmin. Tämä sanoi, voit merkittävästi parantaa arvosanoja oppimalla tehokkaammin. Hevoset ovat hyviä parantamaan hyvinvointia ja niistä voi tulla kavereita sanomatta sanaakaan.

Mukaan Ratsastus ammattilaiset ja ihmiset, jotka työskentelevät lasten ja aikuisten kanssa, joilla on oppimisvaikeuksia, yli 76% heidän oppilaansa todella nauttia viettää aikaa hevosten kanssa, joka parantaa heidän emotionaalista tilaa.

Hienoa Liikuntaa
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Ratsastus vaatii paljon liikuntaa. Ratsastus niin suuri eläin vaatii paljon taitoja ja harjoittelua ja voi parantaa voimaa ja immuunijärjestelmää.

Ratsastuksen voi muuttaa harrastukseksi ja harrastaa säännöllisesti joka viikko. Kunnossa pysyminen on hyvä tapa tuntea positiivista kehoasi kohtaan.

Viimeiset Sanat
On monia terveyshyötyjä, jotka tulevat Ratsastus, minkä vuoksi se on tulossa yhä suositumpi urheilu lasten keskuudessa. Joten, kun lapsi pyytää sinua ottamaan hänet poni-Ratsastus, varmista tehdä, että koska se tulee monia etuja kannalta parantaa taitoja ja tarjoaa hyvä polku ihmisen kehitykseen.

Leave a Reply