Tärkeimmät syyt opiskella MBA jos haluat nauttia Startup menestys

Jos olet ajatellut käynnistää oman startup lähivuosina, luultavasti ymmärtää, kuinka kilpailukykyinen markkinat voivat olla ja kuinka paljon sinun täytyy tietää tehdä uuden liiketoiminnan menestys pitkällä aikavälillä.

Vaikka hankkeen luominen on yleensä helpompaa näinä päivinä kuin se oli, kiitos teknologian, maailmanlaajuisten markkinoiden ja alennettujen kustannusten monilla areenoilla, löytää tapa tehdä merkki ja saavuttaa tavoitteesi vie silti paitsi aikaa, rahaa ja energiaa, mutta myös oikeanlaista tietoa ja kokemusta.

Tässä MBA-tutkinto voi muuttaa maailmaa. Lue joitakin alkuun syitä harkita opiskelu MBA tänään.

Kehittää Olennaisia Liiketoimintataitoja
Yksi tärkeimmistä syistä tutkia MBA online-ohjelmia tai kampuksella astetta on, että täyttämällä tämän tyyppinen tutkimus voi todella auttaa sinua kehittämään tyyppisiä olennaisia liiketoiminnan taitoja sinun täytyy menestyä yrittäjänä.

Luettelo mahdollisista merkkijonoista, joita voit lisätä jouseesi tämän tyyppisestä tutkinnosta, on pitkä, mutta erityisesti MBA-ohjelman aikana hiot viestintä-ja johtamistaitojasi. Esimerkiksi kun suoritat kirjallisia tehtäviä, työskentelet yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa ryhmäprojekteissa ja esität yksittäisiä esityksiä kurssin aikana, tulet luonnollisesti paremmin löytämään tapoja saada asiasi läpi ytimekkäästi muille; tiivistämällä paljon tietoa vain keskeisimpiin kohtiin; kommunikoimalla julkisesti; ja jopa kuunnella muita – kaikki olennaiset osat liiketoiminnan.

MBA-tutkinnon suorittaminen auttaa myös hiomaan johtajuuskykyjäsi. Ohjelma saa sinut työskentelemään muiden kanssa, mikä usein vaatii sinua aitaamaan ryhmän voimakastahtoisia ja itsepäisiä persoonallisuuksia; ja se on sinut harjoitellaan neuvottelu-ja hallintataktiikkaa. Muita käteviä taitoja, joita voit kehittää tämän tyyppisen tutkimuksen aikana, ovat ajanhallinta (varsinkin jos olet vielä töissä, kun olet suorittamassa tutkintoasi), kriittinen ajattelu, luovuus, ongelmanratkaisu ja analyysi.Toinen ensisijainen syy harkita MBA-opiskelua on se, että tapaat epäilemättä samanmielisten ja kiinnostavien ihmisten ryhmän opiskelusi aikana. Monet tutkinnon suorittaneet kertovat, että heidän tutkintonsa aikana solmimistaan ystävyyssuhteista ja kontakteista tuli yksi opiskelun suurimmista eduista, koska he tapasivat niin paljon ihmisiä, joita he eivät muuten olisi saaneet tuntea. Loppujen lopuksi MBAs ovat usein täynnä ihmisiä kaikilta elämänaloilta, kulttuureista ja maista sekä monista eri teollisuudenaloista.

Monet ihmiset voit kehittää suhteita aikana MBA ohjelma voi mennä auttamaan sinua koko ajan yrittäjänä. Heistä voisi esimerkiksi tulla hyviä ystäviä ja uskottuja, joiden puoleen käännyt tuen saamiseksi, kun sitä tarvitset. Kiireen pyörittäminen on rankkaa, stressaavaa ja usein kaiken kuluttavaa, ja siihen liittyy runsaasti haastavia päiviä. Se, että sinulla on asiantuntevia, järkeviä ihmisiä, joihin luotat ja jotka voivat toimia kuulostavina rajoina ja olkapäinä, joiden varassa itkeä, voi olla korvaamatonta.

Opintojesi aikana tekemäsi kontaktit voivat myös osoittautua asiakkaiksesi, liikekumppaneiksesi, sijoittajiksesi, toimittajiksesi tai suosittelijoiksesi. Ne voivat myös olla tietolähde tietystä erikoisalasta, josta tarvitset lisää tietoa vuosien varrella; päätyä neuvonantajiksi tai mentoreiksi; tai esitellä sinut kansainvälisille käytännöille, markkinoille tai ideoille.Lopuksi, pitää muistaa, että kun sinulla on MBA tutkinto takanasi, tämä pätevyys voi olla erittäin arvokas pala paperia. Se voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan pankkilainan, kun olet lähdössä aloittamaan venture, koska lainanantajat tuntevat usein mukavampaa lainaamalla käteistä henkilölle, joka on opiskellut liiketoimintaa jo.

Se voi myös vaikuttaa, kun yrität houkutella sijoittajia. Ihmiset, jotka ajattelevat sijoittavansa varojaan uuteen startupiin ja työskentelevät kokemattoman kumppanin kanssa, haluavat usein nähdä, että olet osoittanut sitoutumista muualla. Suoritettuaan MBA näyttää “sitkeys,” sekä se, että olet oppinut kätevä taitoja ja lisääntynyt tietämys liiketoiminnan areenalla jo.

MBA-tutkinto voi olla myös kätevä, kun haluat houkutella halutuimpia työnhakijoita tiimiisi. Kun käytät startup, venture on tuntematon määrä ja jotkut ihmiset ajattelevat on riskialtista allekirjoittamalla töihin jonnekin, jota ei ole todistettu vielä. Kuitenkin, ottaa liiketoiminnan tutkinto voi auttaa potentiaalisia työntekijöitä tuntemaan olonsa turvallisemmaksi, ja helpottaa voit saada parhaat ihmiset liittymään yrityksesi.

Leave a Reply